Categorieën

Feestwinkel Leusden, Amersfoort, Zeist e.o. - Hokus Pokus voor al uw feest- en fopartikelen! Bekijk de foto's.


Feestwinkel Leusden, Utrecht, Zeist e.o.

Bekijk de fotoimpressie en stuur zelf uw foto in!

 

Feestwinkel Leusden e.o. - Plaatjes zeggen vaak meer dan woorden. Vandaar dat we je ook een fotoimpressie geven van wat Hokus Pokus jou te bieden heeft.

 

Op hokuspokus.nl wordt een algemene fotoimpressie getoond en ook een fotogallerij met foto's van klanten.

 

Via deze webpagina geven wij jou de mogelijkheid je eigen foto's van jouw themafeest in te sturen en zo je foto's te delen met anderen en/of hen op ideeën te brengen.

 

Vul een goede titel in en beschrijf je foto's zo uitgebreid als je zelf wilt. Je kunt maximaal 4 foto's uploaden.

 

Wel een paar spelregels

Natuurlijk vinden we het leuk als je je foto's instuurt. Soms moeten we echter besluiten bepaalde foto's niet te plaatsen. De foto's zijn onscherp, van slechte kwaliteit of getuigen helaas niet altijd van een goede smaak. Grappig, lollig, alles mag wat ons betreft, maar we houden deze website wel graag “netjes”.

 

Een duidelijke beschrijving: Geef een duidelijke beschrijving mee bij je foto's van tenminste 300 woorden. Leg uit waarom je voor de uitdossing op de foto hebt gekozen, hoe je op het idee kwam, misschien een paar tips voor anderen waar zij iets aan kunnen hebben als zij een soortgelijke themakleding willen kiezen, of geef andere informatie die je graag wilt delen. Je beschrijving is erg belangrijk voor andere bezoekers van de website om te lezen!

 

Wees origineel: Stuur alleen foto's in van jezelf en kopieer geen foto's of beschrijvingen van andere websites.

 

Goede fotokwaliteit: Foto's die onduidelijk of slecht belicht zijn, kunnen we helaas niet plaatsen. De fotogallerij met foto's van klanten geeft je een indruk van de gewenste  fotokwaliteit.

Kijk ook voor verdere ideeën en een sfeerimpressie gerust eens verder op deze website of in de webshop, of breng een bezoek aan ons pand in Zeist.

 

Je mag ons natuurlijk ook bellen of mailen voor verdere vragen en/of nadere informatie Ook kun je een bericht sturen via het contactformulier.

 

Hokus Pokus brengt je in feeststemming!

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Tel. 030 - 691 65 21

Contact

 

 

Van Feestwinkel Leusden, Utrecht, Zeist e.o. naar de homepage