Categorieën

Feestwinkel Bussum, Utrecht, Zeist e.o.

Hokus Pokus voor al uw feest- en fopartikelen!

 

Feestwinkel Bussum, Utrecht, Zeist e.o. - Humor is goed voor een mens! Lachen is gezond. Zelfs de medische wereld beaamt dat. Iedereen kent wel de CliniClowns die zich inzetten voor ernstig zieke kinderen. Vrolijk zijn en lachen bevorderen het herstelproces.

 

Bij Hokus Pokus zetten we ons op onze eigen manier in om bij mensen een lach om de mond te toveren. Met leuke feest- en fopartikelen. Er is immers al narigheid genoeg in deze wereld en dus richten we ons bij Hokus Pokus vooral op het plezier.

 

Lach je met ons mee?

 

Fopwinkel Hokus Pokus 

Je moet de mensen eens zien die bij ons door de winkel lopen. De één lacht nog harder dan de ander. Het is gewoon hartstikke leuk om alle feest- en fopartikelen te bekijken en iets uit te zoeken bij wat jij voor ogen hebt. En dat kan soms best lastig zijn, want we hebben duizenden artikelen.

 

Gelukkig kunnen wij je helpen en van advies voorzien. Hoe wil je het product gebruiken en inzetten? Voor wie is het bedoeld? Wat is je relatie met deze persoon?

 

Een grap uithalen met iemand is leuk en spannend. Hoe zal hij of zij reageren? Kan dit wel of niet? Niet altijd valt een grap in goede aarde, dus het is belangrijk goed na te denken over het feest- en/of fopartikel. Misschien hebben we wel een product in ons assortiment waar je nog niet aan hebt gedacht en waarmee je precies bereikt wat je voor ogen hebt.

 

Daarom, ga niet twijfelen, maar vraag het ons!

 

Klassiekers en gadgets

Fopartikelen heb je in alle stijlen, kleuren en variaties. Klassiekers die het al jaren goed doen en hele nieuwe artikelen die aansluiten bij de leefwereld van vandaag.

 

Je weet vaak zelf het beste wat je wilt, maar ga niet over één nacht ijs. Misschien vind je wel dát idee en fopartikel bij ons waarmee je écht de spijker op de kop slaat.

 

 

En het hoeft niet bij één artikel te blijven. Hokus Pokus levert niet alleen aan particulieren, maar ook in de zakelijke markt kunnen feest- en fopartikelen goed worden ingezet. Denk aan trainings- en coachingsbureau's die in workshops en seminars de boel eens goed willen opschudden en dat op een hilarische wijze willen doen.

 

Ook voor het zakelijke segment van de markt is Hokus Pokus dé partij.

 

Hokus Pokus is trots op elke klant!

Probeer ons eens uit. Service staat bij Hokus Pokus hoog in het vaandel! Samen met ons brede netwerk van partners en leveranciers kunnen wij elke vraag aan.

 

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor feest- en fopartikelen, maar ook voor bijvoorbeeld:

-         thema- en gelegenheidskleding,

-         verkleedkleren kinderen,

-         sinterklaas mijter,

-         sinterklaas decoratie,

-         zwarte pietenpak kopen,

-         goedkope carnavalskleding,

-         kleurplaten halloween,

-         halloween ideeen, ..........etc.

 

Kijk gerust eens verder op deze website of in de webshop, of breng een bezoek aan ons pand in Zeist. Dat brengt je écht in de juiste sfeer!

 

Voor verdere vragen en/of nadere informatie en een prijsopgave kun je ons ook bellen of mailen. Ook kun je een bericht sturen via het contactformulier.

 

Hokus Pokus brengt je in feeststemming!

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestwinkel Bussum, Utrecht, Zeist e.o. naar de homepage