Categorieën

Feestkleding Utrecht e.o. haal je bij Hokus Pokus!

Hokus Pokus.... dé plek voor al je feestkleding Utrecht e.o.!

 

Je herkent het vast. Zodra je wordt uitgenodigd voor een trouwerij, een chique feest of een andere gelegenheid waarbij je mooi gekleed wilt zijn, kijk je snel even in je kledingkast of je nog iets hebt. Er hangt nog wel iets, maar je twijfelt. De datum van het feest nadert echter snel en je weet nog steeds niet goed wat aan te trekken en ook heb je het vreselijk druk. Kortom, twee weken verder en vlak voor de trouwerij of het feest heb je nog steeds niks en je raakt lichtelijk in paniek.

 

Wat nu?

 

Tijd om eens uitgebreid te gaan shoppen heb je niet en ook twijfel je of je wel weer zoveel geld moet uitgeven aan kleding die je daarna waarschijnlijk niet meer draagt. Is er geen goedkopere en snellere oplossing?

 

Die is er.... feestkleding huren!

 

Feestkleding verhuur

Het is toch veel slimmer en voordeliger om bij een winkel voor verhuur feestkleding langs te gaan en een mooi kostuum op maat te huren dat écht is toegesneden op het feest waarvoor je bent uitgenodigd, dan een dure smoking of jacquet te kopen?

 

En voor de dames geldt natuurlijk hetzelfde.

 

Bij Hokus Pokus kun je alle feestkleding huren (én kopen), ook grote maten feestkleding en goedkope feestkleding.

 

Voor heren

Je kunt bij ons prachtige zwarte en witte smokings kopen en huren. We hebben alle maten, inclusief overhemd, strik en manchetknopen.

 

Ook voor een rokkostuum kun je bij ons terecht.

En wat dacht je van een jacquet voor de bruidegom? En voor de ceremoniemeester en directe familie? Je kunt bij Hokus Pokus schitterende jacquets kopen en huren. En we hebben ook alle toebehoren in huis, zoals hoed, handschoenen, stropdas of plastron en

overhemd.

 

Voor dames

Een deel van ons pand in Zeist is helemaal ingericht voor gala- en feestkleding voor dames. Je kunt op de website van Isabella Couture alvast een kijkje nemen. De gelegenheidskleding voor dames wordt alleen verkocht en kan niet worden gehuurd. We hebben eigen ontwerpen en een ruime keuze aan bijzondere confectie voor bijzondere gelegenheden. Voorbeelden uit de collectie (eigen ontwerp en confectie) vind je op www.isabellacouture.nl.

 

Meer weten over onze gelegenheidskleding?

Vraag het ons! Hokus Pokus kan je helpen met alles op het gebied van feestkleding.

 

En het is ook goed om nog te zeggen dat je ook voor themakleding bij ons langs kunt komen. Je kunt kiezen uit 700 thema-outfits (sinterklaaskleding, dierenpakken, carnavalskleding, etc.......) voor jong en oud en nog eens 1000 kostuums voor volwassenen. Op de webpagina over themakleding kun je hier meer over lezen.

 

Hokus Pokus brengt je in feeststemming!

 

Dus kom eens kijken in onze winkel! Je kunt ons ook eerst bellen voor het maken van een afspraak. Dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben. Ook bij drukte!

 

Of bekijk deze website en bezoek de webshop. Je kunt ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestkleding Utrecht naar de homepage