Categorieën

Feestwinkel Utrecht e.o.

Hokus Pokus: de feestspecialist!

 

Welkom op de website van Hokus Pokus, dé feestwinkel Utrecht e.o., gevestigd te Zeist. Leuk dat je hier bent!

 

Ben je in een feeststemming? Heb je iets te vieren?

Wij hier bij Hokus Pokus houden wel van een feestje. Onze winkel in Zeist is zelf een feest. Je komt meteen in een feeststemming als je onze winkel binnenstapt. Op deze website hopen we iets van deze sfeer over te brengen. En jou te laten zien hoe wij je feest extra kleur kunnen geven.

 

Want we verkopen duizenden feestartikelen en fopartikelen. Maar ook voor cadeau's, feest- en themakleding kun je bij Hokus Pokus terecht. Echt alles op het gebied van feest hebben wij in huis.

 

Het is eigenlijk onmogelijk om alle producten op een website en in een webshop te tonen. Elke dag komen er weer nieuwe artikelen bij. En er verdwijnen ook artikelen uit ons assortiment. Daarom is het ook zo leuk om in onze feestwinkel een kijkje te komen nemen. En met eigen ogen te zien wat de mogelijkheden zijn.

 

Hokus Pokus bezoeken is een feest. En dat weten onze klanten. Ze komen vanuit de hele regio Utrecht, Zeist en Amersfoort, en zelfs van verder, vanuit heel Nederland naar onze winkel om de sfeer te proeven.

 

Wat maakt Hokus Pokus zo bijzonder?

Persoonlijke aandacht en maatwerk. Natuurlijk, feestartikelen kun je overal kopen. Op het internet vind je allerlei aanbieders. Maar bij Hokus Pokus gaan we een stap verder. Wij willen zeker weten dat je het juiste artikel koopt, het artikel dat het beste past bij jouw feest.

 

Elk feest is immers anders en je wilt toch met een unieke, eigen uitdossing of cadeau verschijnen? Je wilt toch niet op de proppen komen met een artikel dat je overal op het internet vindt en dat iedereen gebruikt?

 

Nee, je verdient iets beters, iets unieks. Bij Hokus Pokus nemen we écht jouw feest als uitgangspunt. Wat past bij jou? Wat vind je zelf leuk, los van alle mogelijkheden die er zijn?

 

Niet elk product past bij iedereen.

 

Je begrijpt het al. Hokus Pokus streeft naar maatwerk en we zoeken het béste feestartikel voor jou.

 

En dat komt soms erg nauw. Daarvoor is een bezoekje aan de winkel vaak het beste, zodat onze medewerkers je wensen precies kunnen aanhoren. Dan zoeken wij daar een aantal producten bij en leggen die vervolgens aan je voor.

 

Zo komen we samen tot de beste keus!

Service, aandacht voor de klant, daar gaat het ons om. Natuurlijk, een feestartikel is leuk. Maar een feestartikel dat écht bij jou past, dat iets zegt over jouzelf of helemaal past bij de persoon aan wie je het feestartikel geeft, dat is veel beter en écht bijzonder.

 

Kortom, bij Hokus Pokus zijn we niet zomaar tevreden met elk feestartikel. En wij hopen dat jij dat ook niet bent.

 

Probeer ons uit! Bezoek onze winkel in Zeist, kijk op deze website of ga eens naar de webshop. En vraag ons wat je zoekt. Of het nu gaat om een sinterklaaspak of pietenpakken, of wat dan ook. Hokus Pokus kan je met de aankleding van elk feest helpen.

 

Voor vragen en/of nadere informatie kun je ons bellen of mailen. Ook kun je een bericht sturen via het contactformulier.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact