Categorieën

Feestwinkel Amersfoort, Zeist e.o.

Elk feest begint bij Hokus Pokus!

 

 

Hokus Pokus is dé feestwinkel Amersfoort, Zeist, Utrecht e.o.. Hoe je het ook went of keert, als er iets te vieren valt, dan kun je niet om Hokus Pokus heen. Elk feest begint bij Hokus Pokus!

 

Met duizenden fop- en feestartikelen, cadeaus, themakostuums voor jong en oud,  gelegenheidskleding voor dames en heren biedt Hokus Pokus een volledig assortiment voor alles wat te maken heeft met “feest”. Voor particulieren én voor bedrijven.

 

Als particulier kun je bij ons attributen kopen die te maken hebben met bijvoorbeeld Sinterklaas (een pietenpak, sinterklaas staf, mijter....), kinderfeestartikelen, geboorteversiering, pruiken, maskers, feestneuzen, accessoires voor Halloween (Halloween maskers, Halloween kleurplaten en andere spullen voor Halloween knutselen en versiering), opblaasbare Abraham- en Sarahpoppen van maar liefst 4,5m hoog....... Je kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het in huis.

 

Ook bedrijven en organisaties kunnen we op en top bedienen met een totaaloplossing waarbij Hokus Pokus de feestaankleding helemaal verzorgt. Van slingers en ballonnen tot kleding en kostuums.

 

Ons pand in Zeist is zelf een feest!

Klanten die onze winkel al eens bezocht hebben, weten het.... Onze winkel is zelf één groot feest. Klanten komen vanuit de hele regio Utrecht, Zeist en Amersfoort en zelfs van ver daarbuiten naar onze winkel in Zeist om alvast in feeststemming te komen.

 

En daarbij waarderen ze onze service en betrokkenheid.

 

Bij Hokus Pokus vinden we maatwerk erg belangrijk. We willen je geen feestartikel of kostuum verkopen dat niet bij jou of het feest past. Jijzelf en het feest waarvoor je iets zoekt, zijn altijd het uitgangspunt. Wij vinden het een uitdaging om samen met jou tot een unieke uitdossing, kledingcombinatie of cadeaukeuze te komen.

 

Die persoonlijke aandacht en service maakt een bezoek aan Hokus Pokus écht bijzonder.

 

Natuurlijk kunnen we je ook via deze website en onze webshop verder helpen. Maar de meerwaarde van een bezoek aan onze winkel is overduidelijk. We kunnen de persoonlijke aandacht en service zelfs niet via de allerbeste website overbrengen.

 

Dus kom zeker eens langs in Zeist!

Voor vragen en/of nadere informatie mag je ons ook altijd bellen of mailen. Ook kun je een bericht sturen via het contactformulier.

 

Graag tot ziens! En we wensen je ieder geval een heel leuk feest en veel plezier!

 

Team Hokus Pokus.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestwinkel Amersfoort, Zeist, Utrecht e.o. naar de homepage