Categorieën

Feestkleding verhuur bij Hokus Pokus

Voor feestkleding verhuur moet je bij Hokus Pokus zijn! We laten je elders op deze website zien wat we allemaal in huis hebben aan themakleding en gelegenheidskleding, voor jong en oud, dames en heren.

 

Je zult versteld staan!

 

Hokus Pokus laat je kiezen uit minstens 700 thema-outfits voor jong en oud en nog eens 1000 kostuums voor volwassenen. Daar moet iets voor je tussen zitten.

 

Ook hebben we heel veel themakleding voor kinderen. Deze wordt uitsluitend verkocht. De feestkleding voor volwassenen wordt ook verhuurd.

 

Een mooie uitdossing voor carnaval of een toneelstuk op school, Tiroler kleding, Sinterklaas kleding, baby feestkleding, een Catwoman kostuum of oranje feestkleding, je kunt het allemaal bij Hokus Pokus verkrijgen.

 

En het aantrekkelijke van huren is dat je veel voordeliger uit bent dan wanneer je bijvoorbeeld een smoking of jacquet in een kledingzaak koopt. Bovendien draag je een speciaal kostuum vaak maar één, misschien een paar keer. Het is jammer als zo'n mooi kostuum verder ongebruikt in je kast blijft hangen.

 

Prijzen & spelregels

We hanteren de volgende prijzen:

 

Voor themakleding:

De huurprijzen voor een compleet pak, inclusief accessoires, zoals pruik, bril, ketting etc., liggen tussen de €25,00 en €50,00.

 

Voor herenkleding zijn de prijzen als volgt:

  • rokkostuum: €70,00
  • smoking: €60,00
  • witte smoking: €70,00
  • jacquet: €80,00
  • hoed & handschoenen: €15,00

 

 

Ook gelden er een aantal spelregels bij de feestkleding verhuur:

  • We vragen je bij verhuur een geldig legitimatiebewijs te tonen. Dit is verplicht.
  • Ook hierom is telefonisch reserveren niet mogelijk.
  • Je dient bij reservering de volledige huurprijs te voldoen.
  • Je hoeft de kleding na gebruik niet te wassen of te reinigen. Dat doet Hokus Pokus voor je!
  • Als je de kleding te laat retourneert dan moeten we je helaas extra huur in rekening brengen. Dus breng de kleding op tijd weer terug!

 

Neem voordat je je feestkleding komt huren even de tijd om rustig je kostuum te passen. Bel of mail desnoods voor het maken van een afspraak.

 

Dan hebben we alle tijd voor je!

 

Speciaal voor dames

De dames kunnen hun hart ophalen aan de gala- en feestkleding in een apart deel van ons pand in Zeist. Kijk op de website van Isabella Couture en krijg vast een indruk (eigen ontwerp en confectie). De gelegenheidskleding voor dames kan alleen worden gekocht en wordt niet verhuurd.

 

Voor prijzen en voorwaarden kun je Isabella Couture bellen of mailen.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestkleding verhuur naar de homepage