Categorieën

Verkleedkleren kind en andere themakleding

Verkleedkleren kind – Als ouders moet je je kinderen soms op een leuke en feestelijke manier aankleden. Op school wordt bijvoorbeeld een toneelstuk gespeeld, waarvoor de kinderen mooie kleding dragen. Het kan natuurlijk zijn dat de schoolleiding voor themakleding heeft gezorgd, maar vaak is dat ook niet het geval en dan moet je als ouders en/of verzorgers zelf met iets komen. En dat kan best lastig zijn.

 

Gelukkig is daar Hokus Pokus!

 

Wist je dat wij voor kinderen en volwassenen allerlei feestelijke kleding in onze winkel op voorraad hebben? Maar liefst 700 thema-outfits voor jong en oud en nog eens 1000 kostuums voor volwassenen.

 

De themakleding voor kinderen wordt uitsluitend verkocht. De verkleedkleren volwassenen worden ook verhuurd.

 

Disney verkleedkleren of een pietenpak kopen.... Alles kan bij Hokus Pokus!

En de prijzen vallen heus mee.

 

Laten we eerlijk zijn. Het is hartstikke leuk om af en toe eens in de huid van een clown te kruipen of bijvoorbeeld de gedaante aan te nemen van een stoere ridder uit de Middeleeuwen. Daarvoor hoef je geen kind te zijn. Je op een leuke manier uitdossen is altijd leuk en doet een mens goed.

 

Hokus Pokus kan je kleden in sprookjesstijl, dierenpakken, popsterren.... noem maar op. Om alle mogelijkheden duidelijk voor je op een rijtje te zetten hebben we een themaoverzicht gemaakt.

 

Je ziet het al.... er zit zeker wat voor je tussen. En vind je niet wat je zoekt, bel of mail ons even. De kans is groot dat we je verder kunnen helpen.

 

Outfits met bijpassende accessoires

Natuurlijk leuken we je outfit of kostuum op met leuke accessoires. En ook op het gebied van schmink hebben we alles in huis. Voor de amateur en professional. Hokus Pokus werkt met de professionele film- en theaterschmink van het merk 'Grimas'.

 

Op hun site vind je leuke voorbeelden van wat je allemaal met schmink kunt bereiken.

 

Themakleding is maatwerk!

Ook themakleding kun je tegenwoordig overal op het internet bestellen. Vaak met alle toeters en bellen erbij. Bij Hokus Pokus gaan we een stap verder om je nog beter van dienst te zijn. Wij willen namelijk zeker weten dat je de beste outfit huurt of koopt. Niet elke outfit past bij iedereen. De ene outfit kan je veel beter staan of daarmee bereik je een veel beter resultaat dan de andere.

 

Daarom.... Laat ons je helpen!

En kom even naar onze winkel in Zeist. Wij kijken met een ervaren en deskundig oog met je mee en adviseren je eerlijk.

 

Zo komen we samen tot het beste resultaat. Want het uitzoeken van een leuke outfit is toch ook best spannend. Je loopt er immers niet elke dag in, dus het moet wel goed zijn.

 

Meer weten over onze themakleding?

Vraag het ons! Hokus Pokus kan je helpen met alles op het gebied van:

 

-         verkleedkleren kind,

-         verkleedkleren volwassenen,

-         goedkope verkleedkleren,

-         disney verkleedkleren,

-         feestelijke kleding,

-         oktoberfest kleding,

-         pietenpak kopen,

-         feestkleding grote maten,

-         feestkleding baby,

-         feestkleding kind......... en nog veel meer.

 

Wij brengen je vast in feeststemming!

 

Dus nogmaals... kom eens kijken in onze winkel! Je kunt ons ook eerst bellen voor het maken van een afspraak. Dan weten we zeker dat we alle tijd voor je hebben.

 

Of bekijk deze website en bezoek de webshop. Je kunt ook geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden en prijzen.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Verkleedkleren kind naar de homepage