Categorieën

Feestwinkel Hilversum, Amersfoort, Zeist e.o.

Hokus Pokus voor al uw feestversiering!

 

Bezoek Hokus Pokus feestwinkel Hilversum, Amersfoort, Utrecht, Zeist e.o. voor de leukste feestversiering.

 

Natuurlijk geen feest zonder feestversiering!

 

Elke ruimte kunnen wij feestelijk aankleden. Met ballonnen, slingers, attributen, noem maar op..... Alles in de meest feestelijke kleuren en stijlen. Of het nu gaat om een verjaardag, Halloween versiering, bruiloft, geboortefeest, vrijgezellenparty of kinderfeest, Hokus Pokus tovert een kamer, café, danszaal, elke ruimte (hoe groot ook) om in een “partyroom”.

 

En dat niet alleen voor particulieren!

 

Ook voor bedrijven!

Want stel dat je met jouw bedrijf op een beurs staat. Of de showroom of etalage van je zaak wilt opleuken. Dan hebben wij ook daarvoor de spullen in huis. Ook voor bedrijfsfeesten levert Hokus Pokus alle versiering, decoratie en toebehoren.

 

En we leveren daarbij niet zomaar de eerste de beste set ballonnen, slingers, toeters en/of bellen. Nee, we kijken heel specifiek samen met jou naar het karakter van de aankleding, het feest en het profiel van de klant en/of feestganger. Voor twintigers op een studentenfeest hebben we een ander aanbod dan voor een feest ter gelegenheid van een 25-jarig huwelijk. En in een showroom of op een beurs gebruik je een andere stijl en aankleding dan op een afsluitend seizoensfeest en barbeque voor een sportvereniging.

 

Kortom, feestversiering en decoratie is maatwerk!

 

Je vindt bij Hokus Pokus algemene decoraties en we hebben ook themadecoraties voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubilea, geboorte, bruiloftsfeesten, Kerst, Sinterklaas, Halloween...

 

En met ballonnen kunnen we ook alle kanten op. Je kunt ze in allerlei maten, kleuren en  modellen bestellen. Met en zonder opdruk. Elke ballon is op maat te maken en te leveren.

 

Het is ook heel leuk om met een grote groep mensen aan het einde van een feest tientallen ballonnen tegelijk op te laten. Dat gebeurt bijvoorbeeld aan het einde van een bruiloft vlak voordat alle gasten weer naar huis gaan. Hokus Pokus levert de ballonnen kant en klaar met helium gevuld of je kunt bij ons een heliumtankje huren en het zelf doen.

 

En wat te denken van een échte ballonnenwedstrijd. Heel leuk voor op Koninginnedag of op sportdagen voor scholen! Bij grote bestellingen  kun je aanspraak maken op staffelkortingen bovenop de standaardprijzen.

 

Hokus Pokus gaat verder dan de eerste de beste feestversiering die je online vindt!

Op veel websites op het internet kun je tegenwoordig feestversiering kopen. Carnavalskleding online bestellen, feestartikelen in een webshop uitzoeken of feestversiering met een druk op je muisknop laten bezorgen is zo gedaan. En Hokus Pokus heeft zelf ook een webshop die steeds verder wordt uitgebouwd. Toch gaan we bij Hokus Pokus graag een stap verder!

 

We denken namelijk ook graag met jou mee over wat je voor je feest in gedachten hebt. Het gebeurt heel vaak dat we onze klanten net even op een iets ander feestartikel hebben kunnen wijzen dat ze zelf niet hadden gezien, of waarvan ze niet wisten dat het bestond.

 

Wees dus niet te snel tevreden. Ga niet voor de snelste oplossing, maar voor het béste resultaat!

 

Samen kiezen we het beste artikel en/of de beste versiering. Ons bedrijf heet niet voor niks “Hokus Pokus”. We toveren vanuit het niets alles. De mooiste feestartikelen en aankleding zodat je op je best voor de dag komt.

 

Kies dus samen met Hokus Pokus voor het beste resultaat en de beste kwaliteit!

 

Meer weten?

Lees en kijk verder op deze website of ga naar de webshop, of breng een bezoek aan onze feestwinkel in Zeist. Je bent altijd welkom!

 

Heb je specifieke vragen of wil je een prijsopgave dan kun je ons ook bellen of mailen. Via het contactformulier kun je ons ook een bericht sturen.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestwinkel Hilversum, Amersfoort, Zeist e.o. naar de homepage