Categorieën

Feestwinkel Baarn, Utrecht, Zeist e.o.

Feestwinkel Baarn, Utrecht, Zeist e.o. - Hokus Pokus is ijzersterk in feestartikelen! Ons team weet als geen ander wat “feest” en feestaankleding en versiering betekent. Je vindt bij ons een totaal feestassortiment met alle denkbare feestattributen en feestkleding.

 

Hokus Pokus staat voor feestelijkheid, de beste kwaliteit passend bij jouw vraag en wensen (maatwerk), en een perfecte service.

 

Onze 450 m2 grote feestwinkel in Zeist is een bezoek meer dan waard. Onze klanten komen uit de hele regio Utrecht – Baarn - Amersfoort en van ver daarbuiten om in feeststemming te komen.

 

En ben je niet in de gelegenheid om de winkel te bezoeken dan kun je altijd in onze webshop terecht. Gezien de enorme omvang van ons assortiment kunnen we je echter niet alle producten online tonen. We bieden slechts een selectie. Maar het geeft je een goede indruk en het online assortiment wordt ook steeds verder uitgebreid. En bij vragen kun je ons natuurlijk ook altijd bellen of mailen.

 

Een feestartikel is maatwerk!

Jouw vraag staat altijd centraal. We zullen je nooit een product verkopen, omdat we dat nu eenmaal in de winkel hebben liggen. Nee, jouw wensen en persoonlijke vraag zijn het uitgangspunt voor het vinden van het bijpassende product of kostuum. Elke persoon en vraag is uniek. Elk feest is anders. Het is de uitdaging om daarbij steeds een passend artikel te vinden. Zo kom je altijd op een eigen, unieke manier voor de dag.

 

Deze website geeft je inzicht in wat Hokus Pokus te bieden heeft, ons assortiment, onze werkwijze en positionering in de feestbranche. Geen vraag is ons te gek. Je kunt ons benaderen voor Disney verkleedkleren voor kinderen, Oktoberfest kleding voor een “Duitse party”, een pietenpak kopen, grote maten feestkleding en elke andere vraag. Onze verkleedwinkel Utrecht, Zeist e.o. is het walhalla op het gebied van feest.

 

Bezoek onze webshop, kijk verder op deze website en je kunt Hokus Pokus ook een bericht sturen via het contactformulier.

 

Hokus Pokus

Steynlaan 58

3701 EH ZEIST

Contact

 

 

Van Feestwinkel Baarn, Utrecht, Zeist e.o. naar de homepage