Categorieën

Ben je uitgenodigd voor een themafeest of geef je er zelf één? Dan zul je een kostuum nodig hebben dat aansluit bij dat thema en dat is nou precies waarom Hokus Pokus een uitgebreide afdeling heeft voor het verhuren van themakleding, feestkleding en carnavalskleding. Bij ons huur je een verkleedkostuum compleet met de nodige accessoires voor € 25,00 tot € 45,00, afhankelijk van het kostuum dat je uitkiest. Het grote verschil tussen de kleding die we in de verkoop hebben en de kleding die we in de verhuur hebben zit hem in de kwaliteit en authenticiteit. Waar in de verkoop veelal ‘carnavalsversies’ hangen van een bepaald kostuum, zal de verhuur een meer realistische, origineler en kwalitatief sterkere benadering van dat kostuum bevatten.

Voor het huren van feestkleding hoef je bij ons geen afspraak te maken. Kom gewoon langs in de winkel en gooi je thema in de groep. Door onze jarenlange ervaring in de wonderlijke wereld van feestartikelen kunnen wij je in een mum van tijd omtoveren tot het thema figuur naar wens. Een feestelijk kostuum wordt dan op maat voor je samengesteld uit wat wij in de rekken hebben hangen. Dit maakt dat je origineel, uniek en volledig in thema ten tonele verschijnt op jouw themafeest. Hoe gaat het in zijn werk als je kleding wilt huren? Kijk daarvoor op de pagina Spelregels en Prijzen.

Omdat we telkens in overleg met de klant een kostuum op maat samenstellen, is het erg moeilijk hiervoor ‘standaard’ kostuums op de site tentoon te stellen. Wel kun je voor een impressie van onze huurkleding terecht in onze galerij, waar je foto’s kunt bekijken van klanten die eerder kleding bij ons hebben gehuurd en er zo tevreden over waren dat ze dat graag met anderen willen delen. 

Mocht je zelf foto’s hebben van een succesvol feest in onze themakleding, dan vinden we het ontzettend leuk om die foto’s van je te mogen ontvangen. Je kunt deze aan ons doormailen of op onze facebookpagina plaatsen.