Categorieën

Je kunt bij Hokus Pokus een outfit huren compleet met bijbehorende accessoires. Wij helpen je met het uitzoeken van het juiste kostuum. Als je bij ons een kostuum wilt huren, kun je daarvoor tijdens openingstijden langskomen, je hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Het is verstandig (maar niet altijd nodig) om van tevoren langs te komen en jouw outfit te reserveren.

Wij vragen géén borg, maar willen wel een geldig legitimatiebewijs van je zien. Bij de reservering dient de volledige huurprijs betaald te worden. Annulering van een huurkostuum kan tot 5 werkdagen vóór de afhaaldatum, daarna wordt 50% van de huurprijs gerekend.

De kleding hoeft na gebruik niet gewassen te worden, dat doen wij. Mocht een artikel en/of kledingstuk onherstelbaar vervuild en/of beschadigd zijn, dan zal dat vergoed moeten worden.

De termijn voor het huren van feestkleding, gelegenheidskleding of onze apparaten en poppen is standaard 3 dagen. Bij niet tijdige retournering is extra huur verschuldigd, maar als je van tevoren met ons contact opneemt om een andere retourdatum te bespreken, dan kijken wij even of wij niet in de problemen komen (omdat het kostuum weer voor een volgend feest nodig kan zijn). Wellicht zien wij de extra huurdagen dan door de vingers en rekenen wij geen extra huur.

Huurprijzen feestkleding:
De huurprijzen van een compleet kostuum met bijbehorende accessoires ligt tussen de € 25,00 en € 45,00.

Huurprijzen gelegenheidskleding:
Onze gelegenheidskleding wordt verhuurd inclusief overhemd, strik of das en manchetknopen.
De huurprijs van een smoking is € 60,00.
De huurprijs van een rokkostuum is € 70,00.
De huurprijs van een jacquet is € 80,00.


Apparaten en poppen:
- Elektrische ballonnenpomp € 7,50
- Rookmachine inclusief vloeistof € 17,50
- Sneeuwmachine inclusief vloeistof € 17,50
- Opblaasbare Abraham of Sarah (4 meter hoog) € 40,00
- Heliumtank € 150,00 (dit is een borg welke achteraf wordt verrekend met het heliumverbruik)