Categorieën

Waarom kopen als je het ook kunt huren?

Naast ons enorme assortiment feestartikelen in de verkoop, heeft onze verhuurafdeling een uitgebreide collectie van ruim 1.500 complete themakostuums voor volwassenen. Voor de verkoop kun je een blik werpen op onze webwinkel, voor de verhuur van feestkleding kun je een impressie opdoen in onze galerij of je kunt je inlezen over alle thema’s die wij in huis hebben op de pagina feestweetjes.

Natuurlijk zijn er wel regels om alles ook voor de volgende feestganger leuk te houden. Bekijk de spelregels en prijzen hier:

Ook kun je bij ons verschillende apparaten huren om een extra dimensie te geven aan je feestlocatie, zoals bijvoorbeeld een sneeuwmachine of rookmachine. Daarnaast hebben wij voor de jarige Abraham en Sara een 4 meter hoge Abraham of Sarah Skydancer te huur die luid wapperend de gasten verwelkomt. En natuurlijk kunnen voor elke denkbare gelegenheid ballonnen worden gevuld met helium die dan vrolijk in de lucht blijven hangen.

Maar dat is nog lang niet alles! Ook wij gaan met de trends mee en passen regelmatig ons assortiment aan om het up-to-date te houden. Het kan dus voorkomen dat wij artikelen al geruime tijd in de winkel hebben maar dat deze nog niet op onze site staan. Neem vooral contact met ons op als je iets specifieks zoekt maar het op onze site niet kunt vinden.

Via de knoppen bovenaan deze pagina kun je navigeren naar informatieve pagina’s over wat wij zoal aan feestartikelen in de verhuur hebben. En zoals gezegd, ben je op zoek naar iets dat je niet op onze site kunt vinden, neem dan contact met ons op en vraag er naar. De kans is groot dat we het toch hebben of er misschien makkelijk aan kunnen komen voor je.