Categorieën

Klantenservice - Contacteer ons

Adresgegevens:
Steynlaan 58
3701 EH, Zeist
KvKnummer: 54909104
Btwnummer: NL851487658B01
Tel: 030 - 691 65 21
E-mail: webshop@hokuspokus.nl

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Plan uw route

verstuur een bericht

 

Over Hokus Pokus

Bij Hokus Pokus in Zeist kun je terecht voor feest- en themakleding voor vrijwel elke denkbare gelegenheid, versiering en cadeautjes voor elke verjaardag en grappen en grollen voor jong en oud. Het assortiment omvat een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan verkleedkostuums, pruiken, maskers, hoeden, sieraden, cadeau- & fopartikelen, versieringen, (professionele) schmink-artikelen, en nog véél meer!

Hokus Pokus is opgericht in 1998. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een uniek feestwalhalla van ruim 450 m2, met een assortiment van meer dan 10.000 feestartikelen, meer dan 700 thema-outfits voor jong en oud plus nog eens 1.500 complete verhuurkostuums voor volwassenen.

Het juiste cadeau of de perfecte outfit vinden is niet makkelijk. Eenmaal binnen zal je merken dat de inspiratie bijna eindeloos is, net als het enthousiasme en de expertise waarmee ons personeel je te hulp zal schieten. Door onze jarenlange ervaring in de feestartikelen branche voelen we ons thuis in ieder thema en kunnen we iedere klant service op maat bieden.

Bij Hokus Pokus slaag je gegarandeerd! Kijk ook eens in onze webshop voor een uitgebreid overzicht van alle producten.

Ons team

Het team van Hokus Pokus is vier man sterk en staat van dinsdag t/m zaterdag klaar om je in je feestvreugde verder te helpen. Iedereen binnen het bedrijf heeft zo zijn of haar specialiteiten en samen zijn we eigenlijk van alle party-markten thuis. Zelf zijn we uiteraard ook niet vies van een feestje en er heerst in de winkel dus altijd een vrolijke stemming die je voelt zodra je de over de drempel bent.

De dames Renée en Liesbet bemannen voornamelijk de kledingafdeling en toveren iedereen binnen een mum van tijd om in het thema-figuur naar wens.

Het domein van de heren Peter en Daan is de winkel zelf, waar ze je wegwijs kunnen maken in alles van een simpel scheetkussen tot een volledige aankleding voor een feestlocatie.