Wimpers

Bekeken producten

Wimpers spits zwart Bekijk groter

Wimpers spits zwart

Nieuw product

Dit product is niet meer op voorraad

€ 4,85 incl. btw

Meer informatie

Wimpers:

Grimas Eyelashes worden gebruikt als aanvulling op of ter vervanging van de natuurlijke wimpers of om een speciaal effect te creëren.

 

Werkwijze:

Let op: werk altijd op een droge ondergrond.

 

Wimpers:

Neem de Wimper voorzichtig uit het doosje. Met de plakrand waarmee het in het doosje vastzit, plakt u de Wimper met een pincet of de vingers op de bovenste wimperrand. Werk van binnen naar buiten, waarbij u iets vanaf de binnenste ooghoek begint. De Wimper weer afnemen. Wat te lang is, knipt u af aan de buitenkant. Tip: bij twijfel: de Wimper kan beter 1 mm te kort zijn!

Doe wat Grimas Eyelash Adhesive op de hand en breng met behulp van de punt van een spatel of met de achterkant van een penseel wat Wimperlijm aan langs de rand van de Wimper. Zorg ervoor dat het binnenste en buitenste puntje extra van lijm zijn voorzien. Breng de Wimper van buiten naar binnen op met behulp van een pincet. Voorzichtig aandrukken met een wattenstaafje. Werk vlot, want de lijm droogt snel. Na enige minuten zal de witte Wimperlijm vanzelf transparant worden.

 

Wimperstukjes:

Wanneer u de hele wimper van Wimperstukjes wilt voorzien, gebruik dan tussen de binnenste ooghoek en het midden van de wimper een kleinere maat en maak het naar de buitenkant toe af met grotere stukjes voor een mooi natuurlijk effect. Doe wat Grimas Eyelash Adhesive op de hand en haal een Wimperstukje voorzichtig uit het doosje met een pincet of de vingers. Doop het 'worteltje' in de lijm en plaats het op de wimperrand. Werk van buiten naar binnen en doe dit vlot, want de lijm droogt snel. Na enige minuten zal de witte Wimperlijm vanzelf transparant worden.

 

Breng daarna eventueel met behulp van Grimas Eyeshadow/Rouge en Cleansing Lotion een eyeliner aan (zie eyeliner maken).

 

Verwijderen:

Haal voorzichtig de Wimpers of de Wimperstukjes eraf. Het oog schoonmaken met Grimas Cleansing Milk, Cleansing Lotion of Make-up Remover.

 

De Wimpers kunt u nog een keer gebruiken indien ze nog goed in model zijn. Rul voorzichtig met een vinger de lijm van de wimperrand en plaats de Wimpers terug in het doosje.

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Wimpers spits zwart

Wimpers spits zwart

Accessoires