Categorieën

Ballonnen

Het maakt eigenlijk niet uit hoe oud je bent, heliumballonnen blijven altijd leuk en wonderbaarlijk. Bij Hokus Pokus kun je dan ook voor allerlei soorten heliumplezier terecht.

Helium is een gas dat, voor commerciële doeleinden, voornamelijk uit gasreserves in de aarde gewonnen wordt. Helium is kleurloos en reukloos, is niet brandbaar en lichter dan lucht. Het feit dat het lichter is dan lucht maakt dat ballonnen gevuld met helium opstijgen in plaats van dat ze naar de grond zakken. Een ander kenmerk van helium dat de meeste mensen wel zullen kennen is dat, als je het inademt, je er kortstondig een grappige hoge stem van krijgt. Dit komt omdat geluid sneller door helium beweegt dan door gewone lucht. Hilarisch natuurlijk, maar helemaal ongevaarlijk is het niet. Helium wordt net als zuurstof door het bloed opgenomen. Als je teveel helium inademt, dan is er in je bloed simpelweg geen plaats meer voor zuurstof en kun je bewusteloos raken of zelfs stikken! Pas dus wel een beetje op met deze grappige stemmetjes. Een beetje proberen kan geen kwaad, maar doe het niet te veel!

Latex ballonnen met helium

Latex ballonnen met helium 

Onze standaard latex ballonnen zijn 30cm en gevuld met helium hebben ze een levensduur van ongeveer 14 uur. Door de ballonnen te behandelen met een speciale coating blijven ze twee tot drie dagen in de lucht en zo kun je er langer van genieten. De 30cm ballonnen zijn er in mat, metallic en chroom, doorzichtig en pastel (chroom, doorzichtig en pastel hebben een meerprijs van 0,30). Ook is het mogelijk om bedrukte en confetti ballonnen te laten vullen met helium (hiervoor geldt een meerprijs).

60cm en 90cm zijn verkrijgbaar in veel kleuren en blijven een aantal dagen hangen. Onderstaande prijzen zijn inclusief helium en lint.
30cm ballon zonder coating:    1.10
30cm ballon met coating:        €1.40
60cm ballon:                          €6.95
90cm ballon:                          €14,95
Ballonnen kunnen zonder afspraak worden gemaakt. Mocht je meer dan 20 ballonnen willen bestellen, is het verstandig om even telefonisch contact met ons op te nemen om een bestelling te plaatsen, zodat u hier niet op hoeft te wachten. Voor minder mag natuurlijk ook ;-)

Folieballonnen

Folieballonnen speciaal voor helium

Folieballonnen zijn speciaal bedoeld voor helium en blijven minstens een week in de lucht voordat ze stijgkracht verliezen en naar de grond zakken. Wij hebben standaard meer dan 350 verschillende soorten folieballonnen op voorraad vanaf 3,99! De meeste folieballonnen zijn hervulbaar en kunnen tegen vergoeding worden bijgevuld. 

Zie hier ons aanbod van folieballonnen die wij voor u kunnen vullen:

https://hokuspokus.nl/347-folieballonnen

Gender reveal ballon

Gender Reveal ballon

In verwachting en zoek je een leuke manier om het geslacht van de baby bekend te maken? Dan is een van onze gender reveal ballonnen perfect! Een gender reveal ballon is een heliumballon van 90cm die gevuld kan worden met blauwe of roze confetti die je lek prikt. Er zijn de volgende opdrukken mogelijk: vraagtekens zoals op de foto, He of She pop to See of Brother or Sister. De kosten voor deze ballon zijn 18,25 inclusief helium, confetti en een roze/blauwe ballonnenkrans.

Verhuur 

Naast onze kleding verhuur, hebben wij ook andere feestartikelen te huur. 

Elektrische ballonnenpomp

Wilt u gemakkelijk en snel veel ballonnen opblazen? Huur onze elekrische ballonnenpomp voor slechts 7,50 per dag! 

Neem even contact met ons op of kom langs in de winkel voor meer informatie.