Categorieën

Waarom kopen als je het ook kunt huren?

Naast ons enorme assortiment feestartikelen in de verkoop, heeft onze verhuurafdeling een uitgebreide collectie van ruim 1.500 complete themakostuums voor volwassenen. Voor de verkoop kun je een blik werpen op onze webwinkel. In onze webwinkel vind je een groot gedeelte van wat wij verkopen in onze winkel. Wij proberen onze website up-to-date te houden maar eigenlijk vinden wij het veel gezelliger om de klant in de winkel te helpen. Daardoor is ons assortiment in de winkel groter dan op onze site. Wij krijgen wekelijks nieuwe artikelen binnen en het lukt ons niet altijd om dit direct op onze webwinkel te plaatsen.

Ons verhuurassortiment van verkleedkleding kunnen wij voor elke klant persoonlijk samenstellen en er is een keuze uit ruim 1.500 complete kostuums. Doordat wij geen standaard kostuums verhuren en ons assortiment regelmatig wordt uitgebreid en vervangen is het voor ons te veel werk om hier overal een foto van te maken en deze op onze site te plaatsen. Daarom kun je voor het huren van een kostuum het beste even naar de winkel komen en dan kunnen wij je direct helpen aan het juiste kostuum. 

Ook kun je bij ons verschillende apparaten huren om een extra dimensie te geven aan je feestlocatie, zoals bijvoorbeeld een sneeuwmachine of rookmachine. Daarnaast hebben wij voor de jarige Abraham en Sara een 4 meter hoge Abraham of Sarah Skydancer te huur die luid wapperend de gasten verwelkomt. En natuurlijk kunnen voor elke denkbare gelegenheid ballonnen worden gevuld met helium die dan vrolijk in de lucht blijven hangen.

Natuurlijk zijn er wel regels voor het huren van een kostuum of apparaat. Bekijk de spelregels en prijzen hier: